Létezik hogy kétszer lettem beteg 3 héten belül?
Figyelt kérdés
Pár hete COVID-os lettem kollégám által amivel itthon voltam majd 1 hetet táppénzen mit ne mondjak nem örültem neki, de a teszt pozitív lett, és nem akartam lefertőzni többi kollegámat. Mire kijöttem belőle eltelt 1 hét, és most szintén érzem hogy szétnyomja valami a fejem, teljesen eldugult az orrom, lázas vagyok, a közérzetem az teljesen gatya, gyenge vagyok, vagy másra gyanakodjak? Nincs pofám 1 hónapon belül másodjára is táppénzre menni, mert félteném a munkámat, de szedem a vitaminokat iszok eleget megpróbálom kúrálni magam amivel tudom, de holnap ismét munka.ma 07:46
1/5 anonim válasza:
Ha gyenge az immunrendszered akkor létezik. Vírusszezon van
2/5 A kérdező kommentje:
#1 Csak egyszerűen nem értem mozgok, jól táplálkozok, szedek vitaminokat, eleget alszok, hogy hogy a csudába lehet ennyire gyenge ezesetben ez ami bosszant...
ma 07:48
3/5 A kérdező kommentje:
Egyedül ami viszont nincs meg az a stresszmentesség abból sajna túl sok is jutott az elmúlt 1 évben, de ez ekkorát ronthat rajta?
ma 07:49
4/5 anonim válasza:
#3 meg is van az ok. 2022ben 74 napot voltam táppénzen. Felmomdtam. Azóta egyszer voltam beteg
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Persze ez simán közrejátszhat sajnos ezzel én is tisztában vagyok, csak jelenleg egyetemre készülök, és ez a munkahely elég fix elég jól fizet, kedvelem munkatársaim ugyanakkor rohadt stresszes sajnos, és nem tudom ha váltanék kapnék-e egy érettségivel jelenleg jobb munkakört, mint egy gyárban főleg itt ahol élek.
ma 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!