Létezik, hogy a stressz miatt vagyok mindig beteg?
15 éves vagyok a szüleimről inkább nem beszélnék az egész életem a stresszről és a szidkólózásról szól. Létezhet olyan , hogy valaki a stressz miatt beteg mindig?
A kérdésre válaszoljatok pls.
A betegségek többsége pszichológiai eredetű, nem véletlenül van pl hogy amikor az ember ideges akkor "gyomor idege" van, vagy hasmenése, csak hogy a legegyszerűbb példát mondjam..
És a kérdésedre válaszolva igen, több mint valószínű, valamint az előttem válaszoló is jól mondja, az ember már gyerekkorában beépíti ezt tudat alatt, hogy amikor beteg akkor foglalkoznak vele inkább, ha nem akkor le sem szarják, ezért nagyon sok ember önmagának "generál" betegséget, mert magányosnak érzi magát vagy mert úgy gondolja nem foglalkozik vele senki.
A legtobb emesztorendszeri betegsegnek es verkeringesi betegsegeknek a kivaltoja a stressz!
Egyebkent milyen betegsegeid vannak?
ha lelkileg "beteg" vagy akkor az ki hat az immunrendszeredre is
üdv: adam95
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!