Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aggodjak? Hivjak mentot?

Aggodjak? Hivjak mentot?

Figyelt kérdés
Jutavit Lucovital-t hasznaltam megfogtam ecsetelot es raraktam a szemolcsre majd elvettem szoval nemhiszem h sokat tettem. Ra 10perccel ugy elkezdett viszketni ott ahova tettem es a kornyeke piros,sima viz ala tettem a kezem

okt. 22. 00:33
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

"Lehetséges mellékhatások a következők lehetnek:

irritált bőr, égő érzés, bőrpír vagy túlérzékenységi reakciók. Ha ezen mellékhatások bármelyike jelentkezik vagy ha a használati utasításban fel nem sorolt mellékhatásokat észlel, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez."

A hideg víz segített?

Mentőt ne hívj azért szerintem, csak ne használd tovább...

okt. 22. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne mentőt hívni...? Nem mintha ilyen miatt kimennének.
okt. 22. 01:01
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Pontosan mitől kéne aggódnod? Belehalsz a bőrpírba?
okt. 22. 01:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd ki a mentőt. Egyrészt azért mert ez nem sürgősségi eset, másrészt azért mert ezzel elvonsz egy mentőautót az amúgyis fos rendszerből és utána ha valakihez nem ér ki időben akkor megint mi mentősök leszünk hibáztatva.
okt. 22. 07:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat tuleltem. Viszketes utan brutalul elkezdett egni azthittem leesik a kezem ketszer viz ala dugtam aztan valahogy elmult azota csak piros a szemolcs
okt. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!