Hónapok óta megduzzadt nyirokcsomó baloldalt a nyakamon. Aggódjak? Mit tegyek?
november óta ott van,nem sokkal nagyobb mint a másik ami nincs megdagadva. mikor kijött épp nagyon beteg voltam,köhögtem és sok gyógyszert szedtem. az orvos azt mondta rossz fog miatt van. 1 hete megcsináltattam a fogam de semmi változás. több idő kell neki,hogy elmúljon a duzzanat? nem fáj csak ha sokáig nyomogatom olyan tompa fájdalmam van,nem vészes. szerintetek mitől van? jövőhéten megyek vérvételre,hátha ott többet megtudok de addig jó lenne ha adnátok ötleteket :)
köszönöm
Védekezik az immunrendszered. Máskor is megvan dagadva, de azt nem veszed észre.
Én sem akartam antibiotikumot szedni, mert én a végére már nagyon álmos voltam pár óra után. És legutolsó gyógyszernek valami nagyon erőset kaptam.
nekem van egy nyirokcsomóm ami kb 15 éves korom óta nagyobb, most 34 leszek
közben voltam limfómás is, éd mondták annak a nyirokcsomónak semmi köze nincs a limfómához,
a limfómából kigyógyultam, és a nyirokcsomóm még mindig nagyobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!