Mitől lehet megduzzadva a jobboldali nyaki nyirokcsomóm? Pár napja meghúztam a nyakam és az elmúlt, most ez jött elő.
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 20:18
1/3 anonim válasza:
Ha fáj a torkod,esetleg a fogaddal van gond,attól megduzzadhat. Ha nincs más bajod,akkor az is lehet,hogy az nem egy nyirokcsomó,hanem a húzódás miatt egy izomcsomó. Kenegesd valamilyen non szteroid gyull.csökkentő krémmel (Voltaren.Fastum,Flector),ha ettől néhány nap alatt javul,akkor izom eredetű volt,ha nem,esetleg más panaszod is lesz(pl.torokfájás,nátha) akkor az előző.
2/3 A kérdező kommentje:
Öm, a nyakamat húztam meg 1hete, és azt kenegettem aztán elmúlt, ez lehet valami visszamaradás?
2014. febr. 11. 20:27
3/3 anonim válasza:
Lehet,de akkor nem nyirokcsomó. Fájdalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!