Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig fertőzök, ha elkaptam...

Meddig fertőzök, ha elkaptam a covidot?

Figyelt kérdés

Sajnos elkaptam a covidot, öt nappal ezelőtt kezdődtek a tüneteim:

Láz, gyengeség, köhögés (mostmár nem olyan erős)

Orrfolyás. Rendszeresen én főzök a családomra, de az elmúlt napokban nem mertem, nehogy elkapják. Folyamatosan fertőtlenítek magam után mindent.

Mostmár második napja láztalan vagyok.Ami maradt, az egy kis köhögés és orrfújás, de ez is gyorsan javul. Meddig lehetek fertőző?

#fertőzés #COVID #Hány napig fertőz a covidos
okt. 15. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

És hogyan állsz ki magadérz, ha BEZÁRT a munkahelyed?

Akkor is bemész?

Nekem mondjuk így is volt munkám mert több lábon álltam már akkor is, ráadásul kaptam állami támogatást is mind az alkalmazott munkahelyen kiesett bevétel miatt, mind a vállalkozásom csökkent bevétele miatt, úgyhogy nekem anyagilag nem volt okom azért harcolni hogy majd egy viszonylag nagy cég hátha miattam nem fog bezárni több hónapra, mert én kiállok magamért......

Honnan is lehet kiállni magadért?

Mert azt nem sikerült világosan közölnöd.

okt. 27. 09:58
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer, hogyan "nyaltam e nekik"????

Mégis MIT tudod tenni az, akinek pl a vendéglátós munkahelyét ideiglenesen HATÓSÁGILAG BEZÁRATTÁK országosan is?

Tegyük fel, X Júlia, KFC alkalmazott nem hisz semmit el a 2020 eleji hírekből.

Az ő munkahelye hatóságilag bezár.

Hogyan álljon ki magáért X Júlia?

Pontos választ kérek nem fellengzős közhelyeket.

Mégis mit tehetne?

okt. 27. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!