Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meddig fertőzök, ha elkaptam...

Meddig fertőzök, ha elkaptam a covidot?

Figyelt kérdés

Sajnos elkaptam a covidot, öt nappal ezelőtt kezdődtek a tüneteim:

Láz, gyengeség, köhögés (mostmár nem olyan erős)

Orrfolyás. Rendszeresen én főzök a családomra, de az elmúlt napokban nem mertem, nehogy elkapják. Folyamatosan fertőtlenítek magam után mindent.

Mostmár második napja láztalan vagyok.Ami maradt, az egy kis köhögés és orrfújás, de ez is gyorsan javul. Meddig lehetek fertőző?

#fertőzés #COVID #Hány napig fertőz a covidos
okt. 15. 22:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A Covid a levegőben, cseppfertőzéssel terjed, úgyhogy akivel együtt laksz, az már elkapta, ha "akarta", annak ellenére, hogy nem főzöl, és fertőtlenítesz magad után. Már csak azért is, mert már a tünetek megjelenése előtt 1-2 nappal is fertőz.
okt. 16. 08:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ szerencsére senkinek semmilyen tünete nincs

Remélem megúszták, én igyekeztem elszeparálni magamat ezekben a napokban, külön szobában.

okt. 16. 10:39
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
1-másfél hét.
okt. 20. 20:21
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Agyalàgyultak társasága

Mivan barmok még most is COVIDOZTOK....

Miattatok szívtunk... Jön a többi járvány igazi kretének be lett jelentve

Normàlisak vagytok?

okt. 24. 03:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi az építő jellegű hozzászólást, ugyanakkor azt javaslom vegyél be egy xanaxot. Tesztet csináltam, aki kimutatta a covidot. Emellett egy sima megfázásnál nincs teljes ízlelés és szaglás vesztés mint ahogy nálam történt.Amikor a szerinted nem létező covid bejött, egy kedves barátom akinek semmi egészségügyi gondja nem volt, nem dohányzott, elkapta, lélegeztetőre került, és sajnos pár nap után meghalt. Egy teljesen egészséges ember. Szóval nekem ne magyarázd meg. A véleményedet pedig tartsd meg magadnak ha nem vagy képes normálisan megnyilvánulni.
okt. 25. 05:39
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem kurvára nem vagyok képes, mert még most is ezt mantrázzátok, hányszor figyelmeztettünk vagy 5-6 évvel ezelőtt is benneteket a témában, miattatok szívtunk, a hiszékenységetek, felesleges aggodalmatokból adódóan és megint hazudgálsz. Ugyanis kedves barátod oltott volt.
okt. 25. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, felesleges leállni vele, láthatod, hogy csak trollkodik, és hergelni akar. Inkább jelentsd a kommentjeit! Én is megtettem, de úgy látszik, ennyi még nem elég ahhoz, hogy töröljék.
okt. 25. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0 százalékos okoska
okt. 26. 16:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Na figyelem 0 százalékos okoska,

Áruld már el nekem, ha a munkahelyem BEZÁRT mert HATÓSÁGILAG bezáratták,

Akkor attól, hogy nem hiszek el semmit abból amit mondtak, hogyan nem szívták volna miattunk?

Mit szerettél volna? Hogy akinek BEZÁRATTÁK a munkahelyét, mert vendéglátós stb, az miért nem ment be dolgozni?

0 százalékos okoska, mi mást VÁLASZTÁSA volt az olyanoknak?

Várom az okoskodásodat!

okt. 26. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:

jaj engem ne kérj számon

De ha nem mentél be, az csak jò

Az igazi vàlasztás hogy ki kellett volna állni magadért.

Ez egy teszt is volt javareszt, az emberek turokepesseget teszteltek

Ha benyaltál nekik, az nem az en bajom!😏

okt. 27. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!