Van a Covid vakcináknak bizonyított mellékhatása?
Azt mondja hogy ez év végére, maximum 2025 májusáig.
Jeremy Hunt brit kancellár is megszólalt a WEF fórumán:
"Igen, lesz még egy járvány. Igen, lesznek új oltások. Igen, kénytelen lesz bevenni őket, vagy elveszíti szabadságát."
Inkább a konteozásod helyett meg kene probalnod kivezetni a vágyott halalos merged, de ugy se fog ez menni
De ha megprobalod se csodalkozz ha már nem fogsz felkelni, ne csodálkozz ha hirtelen össeesel bármelyik pillanatban
Ja akkor már nem fog menni
Komoly, nem latod mennyi halalozas van az oltakozas ota
te vilagi kre..ten?
Meg a hozzad hasonloak...
Mennyi halálozás van az oltakozás óta, mesélj!
Mellesleg minden országban visszatértek a halálozási ráták a járvány előtti szintre de biztos az összes ország mind hazudik, csak te vagy helikopter...😂😂
A "hullanak az oltottak mint a legyek" oltásfóbiás duma pont olyan, mint Columbo felesége.
Mindenki beszél róla, de még senki se látta ..😁😁
#26. Bízom benne hogy csak egy troll vagy.
De ezekben az időkben szerintem meg inkább visszább kéne fognod ebből az arcodból! Nem tesz jót, hidd el nekem!😉
Mondom, reménykedj inkább a 4 időzített bombáddal, amit Mengele utódja beléd szúrt!
Ebből is látszik, hogy agyhalott vagy.
Azok szoktak másokról minden hülyeséget kitalálni mint például, hogy ki hány oltást kapott.
Mengele utódja meg te vagy. Mert én azt mondom, mert "láttam a zinternetten"...😂😂
Szoval oltott vagy igaz? Kre.tén kognitív disszonanciàval rendelkező életképtelen
Legalább vallanád be hogy elcseszted és átvertek
Igen, ahogy írtam erről is jól megismerni a faék egyszerű embereket.
Kitalálnak valamit és megpróbálják igaznak beállítani.
Amúgy releváns, valós tényekkel alá tudod támasztani miért "cseszték el" a beoltottak és hogy miért lettek átverve?
Vagy ez már nem megy és legendákkal fogsz jönni?😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!