Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Körülbelül 3 napja tartó...

Körülbelül 3 napja tartó köhögés, amely ma éjjelre átment nehézlégzésbe, mellkasi fájdalom nélkül, ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Az első nap csak enyhe torokfájás jelentkezett, amely tegnap már átalakult szűnni nem akaró köhögésbe, amely hol hurutos, hol száraz teljesen, és ma kb 20:00 órától tapasztalok nehézlégzést, amely nem okoz mellkasi fájdalmat, illetve szédülést sem, csak kicsit kellemetlen, milyen betegség lehet ez?

Keveset dohányzó, 21 éves ffi vagyok.

okt. 3. 23:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, tüdőgyulladást kaptam, voltam orvosnál, tüdőröntgen készült. A nehézlégzésem mára elmúlt, amtibiotikumot szedek.
okt. 4. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Orulok, hogy jobban vagy. Remelem, a doki megemlitette, hogy jobb lenne leszokni? Ha ugyis csak keveset szivsz, akkor ennyi erovel mar abba is hagyhatnad... <3
okt. 5. 05:20
 13/16 anonim ***** válasza:

11.

Na, jól van akkor.

További jobbulást!

okt. 5. 10:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jó kívánságokat is nektek, cukik vagytok!😊 A dohányzást nem is említettem neki, nem került szóba, egyelőre nem tervezek leszokni. Azt viszont említette, hogy a fél országon átmegy most egy ilyen hasonló tüdőgyulladás, vagy hörgőgyulladás.

Na mindegy, mindenkinek kitartást, aki beteg! ❤️

okt. 5. 11:01
 15/16 ramgail2s válasza:
31%
Vannak természetes gyógymódok, amikre nyílván a nyugati kúltúra nem hajlik rá,de kinek mi.
okt. 5. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15.

Figyu, én is először ahhoz nyúlok, sőt kapaszkodj meg, biologikusan közelítem meg a "betegségeket", de bizony van amikor nem tudom megoldani a konfliktust, vagy nagyon intenzív a lefolyás és akkor beszem a antibiotikumot.

Nem kell minden tüsszentésre antibiotikum, de van amikor nem megy másképp.

okt. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!