Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vannak olyanok akik még...

Vannak olyanok akik még 2024-ben is rettegnek a Kovidtól? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
szept. 24. 19:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

7.

Nem is tudtam, hogy megint kötelező az oltás.

Meg azt se, hogy a covid k-val írandó.

szept. 25. 18:57
 22/29 anonim ***** válasza:
Mik a "jelenlegi" covid tünetei?
szept. 25. 22:43
 23/29 Oldfire ***** válasza:

Nem félek, de nem szeretnék idén mégegyszer halálközeli élményben részesülni.

Elég volt év elején.

szept. 28. 08:53
 24/29 A kérdező kommentje:

"Nem félek, de nem szeretnék idén mégegyszer halálközeli élményben részesülni.

Elég volt év elején.

"

Ennyire megijedtél tőle? A média tehet róla amúgy!

szept. 28. 19:09
 25/29 Paczalos István ***** válasza:
Én csak a szövődményeitől vagyok ki. A 3. hullámban összeszedtem egy jó kis fibrillációt, meg cukorbetegséget...
szept. 30. 18:46
 26/29 A kérdező kommentje:
Hogy a jóistenbe okoz egy légúti megbetegedés cukorbetegséget?
okt. 1. 19:11
 27/29 Rendszermérnök ***** válasza:

#26 Hogy a Jóistenbe okoz egy légúti megbetegedés szívizomgyulladást!? Vérrögképződést!?

Mert pont úgy okoz cukorbetegséget is.

okt. 1. 19:53
 28/29 A kérdező kommentje:
Ja értem, tehát sehogy! Egyébként a vérrögképződést azt a vakcinák okozzák, a vírus nem csinál ilyet !
okt. 1. 19:58
 29/29 anonim válasza:
58%

"Hogy a jóistenbe okoz egy légúti megbetegedés cukorbetegséget?"

"...szívizomgyulladást!? Vérrögképződést!?"

"Ja értem, tehát sehogy! Egyébként a vérrögképződést azt a vakcinák okozzák, a vírus nem csinál ilyet !"

Ostoba vagy, ne erőltesd.

Egyrészt, ez nem egy légúti megbetegedés, de ne zavarjon. Már itt bukik a sok ostoba kitalációtok.

Egyértelműen kiderült már rég, hogy ez a betegség elsősorban a vérerekben _mindenhol_ megtalálható szervünket, az endotélt támadta meg, ugyanis abban voltak legnagyobb számban azok a receptorok, amiken keresztül be tudott jutni. És bármilyen meglepő, de ereink az egész testünkben vannak. Sajnos bárhol a szervezetben, ahova a vérárammal eljuthatott, okozhatott problémát, és ebből fakadnak a post-covid tünetek is, amik nagyon sok embert sújtanak.

Az a baj, hogy részinformációkat, részigazságokat, amik máshogy mással kapcsolatban talán részben igazak voltak, összemosol, és azt hiszed, az az ultimate igazság. Holott ezek mind félre voltak/vannak magyarázva a tanulatlan, tudománytagadó idióták által, és sajnos a tanultabb, de végtelenül aljas, a haszonért a szerencsétlen embereknek bármit összehazudó szarládák által, akiket rég börtönbe kellett volna dugni, hogy a műanyagbilincs rájukrohadjon. Azokra gondolok, akik a szocmédiában tömegével bolondították az ostoba hazugságaikkal az olyanokat, mint ti itt, és adogatták el milliárdos bevétellel a poraikat, kamu-vitaminjaikat, és minden-ellenes, öszeesküvéselméletes baromsággal teli könyveiket. Ezeknek a bevételeknek a mértéktelen növekedése a nyilvános cégadatokból mind kiolvasható. Egyértelműen látszik, kik, és milyen termékekkel nyerészkedtek a kevésbé okos követőiken.

okt. 7. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!