Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Állandósult lágy széklet? Bőv...

Állandósult lágy széklet? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Mindig is naponta egyszer volt székletem. Általában reggelente.

Ez most sem változott.

Viszont az állaga megváltozott. Pár hónapja azt vettem észre, hogy nem áll össze, pépes, híg.

Más tünet nincs.

Házi orvosnál voltam.

Azt mondta, mivel nincsenek fájdalmaim, így nem gondolna komolyabb bajra.

Írt fel egy gyógyszert, amit 1 hétig szednem kell. Ha nem változik, akkor vissza kell mennem.

Szerintetek mi lehet a baj?

Kezdek kicsit aggódni.

aug. 30. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Egyenlőre hogyan segít a gyógyszer? Mivel fájdalom nincs, én sem gondolok semmi rosszra.
aug. 30. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Három napja szedem. Talán egy kicsit mintha már állna össze.. De nem az igazi.
aug. 30. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem szabad azonnal a legrosszabbra gondolni. Mikor elkezdődött, nem volt esetleg elhúzódó hasmenés, esetleg légúti betegség?
aug. 30. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Légúti betegség nem rémlik. Viszont március április környékén volt egy gyomorrontásom, kB 3 napig tartott. Hányással és napi többszöri hasmenéssel. Gyógyszert akkor nem szedtem rá, csak diétát tartottam.
aug. 31. 06:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, erre gondoltam. Felborult bélflóra lesz egyszerűen. Zöldségben gazdag étrend, illetve protexin probiotikum.
aug. 31. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!