Szerintetek vissza mehetek dolgozni úgy hogy még tüdőgyulladásom van?
Figyelt kérdés
1 hete fekszek itthon 1 hétig lázam is (volt) tegnap óta az már megszűnt én sejtettem hogy valami nincs rendbe ezért kértem egy beutalót mellkasröntgenre ma ,és az ki is mutatta hogy tüdőgyulladás,durván köhögök jobb oldalt szúr is, sok erőm nincs étvágyam se, a lázon kívűl minden maradt..aug. 27. 12:01
1/9 anonim válasza:
Most akkor vegyünk neked koszorút a sírodra?
2/9 A kérdező kommentje:
Lehet
aug. 27. 12:06
3/9 anonim válasza:
Inkább meg ne,pihend ki rendesen mert visszaesel.
4/9 anonim válasza:
3. Nincs hova visszaesnie, hiszen a MAI felvétel szerint is még tüdőgyulladása van. Az életével játszik, ha nem veszi komolyan.
5/9 A kérdező kommentje:
Ma lett először megröntgenezve ,2 napja éjjel vittek be a kórházba olyan rosszul voltam meghallgattak ennyi el is küldtek igazából le se szartak mondták nincs tüdőgyulladásom.. Hát,mondom azt azért nem hiszem ezért kértem a röntgent az meg ugye kimutatta
Nem érzem magam jól de olyan rosszul se már mint az előző napok
Valószínű nem megyek dolgozni csak így is már 1 hete itthon vagyok megértőek a munkahelyen de én érzem magam kellemetlenül e miatt is
aug. 27. 14:01
6/9 anonim válasza:
Egy nem megfelelően kezelt tüdőgyulladás potenciálisan halálos is lehet. Bemész így a munkahelyedre ("de én érzem magam kellemetlenül e miatt is") majd ott meghalsz. Na az lesz a munkahelyednek kellemetlen, mert egészen durva vizsgálat lesz, meg utána meg senki nem les aki a munkádat elvégzi.
7/9 anonim válasza:
Simán megfertőzöd a fél céget, utána legalább egy kolléga lesz, aki agyonver. Csúnya betegség ám ez, és ha te szándékosan átadod...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam egyáltalán hogy megyek! Sőt le is írtam hogy Nem fogok!
aug. 27. 15:09
9/9 anonim válasza:
A kérdésed alapból úgy szól:
"Szerintetek vissza mehetek úgy dolgozni"
Maradj otthon pihenj hogy megjavulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!