Mire fel mondta a főnököm azt hogy ez nem az a munkahely ahol mártírkodni lehet? Betegen tüdőgyulladással be mentem dolgozni és haza küldött Próbaidő alatt vagyok még
Figyelt kérdés
2023. máj. 10. 15:00
1/11 anonim válasza:
Arra, hogy ha beteg vagy, nem kell bejarni dolgozni csak azert hogy mindenki lassa te micsoda elhivatott munkaero vagy. Igaza volt.
2/11 anonim válasza:
Azért mert ha már magadtól nincs annyi önbecsülésed és értelmi képességed hogy a saját egészséged fontosabb mindentől legalább a főnököd emlékeztetett rá hogy a munkahelyen valódi egzosztenciával rendelkező alkalmazottak dolgoznak nem pedig önsanyargató élettelen selejtek akiknek a munka az életük.
3/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy van egy normális főnököd, akinek az az elvárása, hogy betegen ne menj be megfertőzni másokat!
4/11 anonim válasza:
Erről az jut eszembe, amikor a stroke-om után betegszabin voltam, de azért néha bejárkáltam a céghez a legsürgősebb feladatokat megcsinálni, erre a főnököm le****ott, hogy mi az, hogy későn jövök, korán megyek.
5/11 anonim válasza:
Arra fel, h bemész mátírkodni a tüdőgyulladásoddal. Mit nem értesz ezen?
6/11 anonim válasza:
Sokakban él az a tévképzet, hogy próbaidő alatt nem lehet táppénzre menni, se szabira.
Ezt a gondolatot tette helyre a főnököd. Betegen nem kell/szabad dolgozni.
7/11 anonim válasza:
Még a végén kifogtál egy korrekt, emberséges főnököt. Azt jelenti.
8/11 anonim válasza:
Azért a kovid alatt legalább meg lehetett volna tanulni, hogyha beteg valaki maradjon otthon a fenekén és ne fertőzzön meg mindenkit
9/11 anonim válasza:
Tüdőgyulladás mióta fertőz? Hacsak nem TBC-s a tüdeje.
A kezeletlen tüdőgyulladásba bele lehet halni, azért ne menjen dolgozni, maradjon otthon és heverje ki a betegséget.
10/11 anonim válasza:
9, tüdőgyulladása valamilyen fertőzés következménye van, nem csak úgy magától
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!