Melyek a legjobb probiotikumok gyermeknek és felnőttnek egyaránt?
Figyelt kérdés
Most, hogy lassan jön az ovi/suli munka kezdés ideje. Szeretném erősíteni a gyermekeim és jó magam immunrendszerét. A normaflore, meg marslakócska, Béres csepp eddig nem jött be igazán. A lányom most kezdi az ovit, szeretném őt is erősíteni, a fiam évente többször el kapja a hányós vírusokat. Szóval ilyenekben gondolkodom. Miket ajánlotok, leginkább személyes tapasztalat során?aug. 8. 12:59
1/7 A kérdező kommentje:
Megelőzésként le írom, hogy igyekszem sok gyümölcsöt, zöldséget adni nekik, illetve joghurtokat, változatos étrend stb. Sajnos mint minden gyerek ők sem esznek meg mindent, csak ami fogukra való, emiatt is lenne fontos, hogy legalább pótolni tudjam nekik
aug. 8. 13:02
2/7 anonim válasza:
Én enterolt használok, vitaminból suliidőben csak C és D vitamint kapnak.
3/7 A kérdező kommentje:
Az enterol immunerősítő is?
aug. 8. 13:26
4/7 anonim válasza:
Nem, az enterol probiotikum. Én csak akkor adom, ha hasmenése van, vagy antibiotikomot szed.
De szerintem felesleges és nem a legjobb teletömni a gyereket mindenféle mesterséges cuccal, a betegségeket ígyis-úgyis el fogja kapni.
5/7 anonim válasza:
A legjobb immunerosites a valtozatos etrend.
Probiotikum nem immunerosito. Az antibiotikum vagy gyomorrontás mellé kell.
Ami meg bogyo es golyo es por es tarsai es boltban lehet kapni az mijdig valami zoldseg es gyumolcs kiszaritva es poritva. Valtozatos etrendu gyerek mellé tök felesleges bármit adni a C és D vitaminon kivuk
6/7 anonim válasza:
A kézmosás. Bárhova érkezik mosson kezet. Ennyi a titok
7/7 anonim válasza:
Hogyne lenne immunerosito a probiotikum! Az immunrendszer nagyon nagy szazalekat a bel mikrobiomja teszi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!