Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A nők tényleg csak a saját...

A nők tényleg csak a saját vécéjükön szoktak leülni?

Figyelt kérdés
2024. aug. 4. 10:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%

9

Nem egybol a lyukba kell celozni, es amugy a vizelet sugar erosseget is lehet szabalyozni, ha csak nincs inkontinenciad. Ez magasrol es kozelrol is ugyanugy ervenyes.

Ettol fuggetlenul gusztustalannak tartom hogy ahova mindenki leul az izzadt, kitudja milyen borbeteg, 2 hete nem furdott testevel, lehugyozza, leverzi stb en oda csak akar a combomat is oda erintsem. A buszon se szoktam masok izzadt honaljahoz dorgolozni.

2024. aug. 4. 11:03
 12/20 anonim ***** válasza:
48%
11, nem azt mondtam, hogy nem lehet, hanem azt, hogy minél magasabbról, annál nehezebb.
2024. aug. 4. 11:09
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Mindenhol leülök, de előtte fertőtlenítem. Mindig van nálam fertőtlenítő. Ha másnál is lenne, talán mások is rá mernének ülni, és megszűnne végre a sok lepisilt ülőke. (Amit egyébként illene maguk után letakarítaniuk, de hát tudjuk, hogy erre nem képesek.)
2024. aug. 4. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Mindenhol leülök, nem tudok lebegve pisilni, kényelmetlen. Wc papírt rakok a deszkára, ha indokoltnak látom. Soha nem volt még semmi fertőzésem.
2024. aug. 4. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem
2024. aug. 4. 11:58
 16/20 anonim ***** válasza:
És akinek lumbágója van vagy térdproblémája az hogy nem ül rá?
2024. aug. 4. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Kell venni egy műanyag csövet, rászorítani a puncidra és úgy hugyozni mint a férfiak! ;)

[link]

2024. aug. 4. 18:26
 18/20 anonim ***** válasza:

13!

Én pont ezért nem ülök rá soha: nekem a szétkent, rászáradt pisi is pisi, ugyanúgy nem szívesen ülnék bele, a combom sem nyomnám hozzá. Szóval ha letakarítják, nekem akkor sem vonzóbb.

A fertőtlenítő még épp jó lehetne, de mire végigtörlöm és megvárom, míg megszárad, addig simán végzek a pisiléssel föléguggva, arról nem is beszélve, hogy nem csak fertőtlenítőt kellene mindenhová vinnem magammal, hanem egy rakas zsepit is, mert a legtöbb nyilvános wc-ben még papír sincs...

2024. aug. 4. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:

"mert a legtöbb nyilvános wc-ben még papír sincs..."

És tudod miért nincs?

Mert a sok hulladék ember ellopja, már nem éri meg berakni! (sajnos tapasztalat)

2024. aug. 4. 18:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy mi a helyzet, de a végeredményen ez nem változtat...
2024. aug. 4. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!