Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A nők tényleg csak a saját...

A nők tényleg csak a saját vécéjükön szoktak leülni?

Figyelt kérdés
aug. 4. 10:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Bárhol leülök, és bár 47 elmúltam, még soha, semmi fertőzést nem szedtem össze. Se wc-n, se máshol.
aug. 4. 10:22
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig mindenhol leülök mert máshogy nem megy. Sajnos néhány alkalommal már volt fertőzésem.
aug. 4. 10:25
 3/20 anonim ***** válasza:
48%

A wc-n üléstől nem lehet fertőzést összeszedni, mert nem dörzsölöd rá a hüvelyed :D

A combodon meg nem másznak fel a "bacik", szóval persze, ami nem vállalhatalnul undorító pl körbepisilt, arra mindig leülök.

Sohasem szedtem még össze fertőzést. Egyszer sem.

aug. 4. 10:27
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
99%-uk tényleg. A nők nagyon paranoiások ezen a téren.
aug. 4. 10:35
 5/20 anonim ***** válasza:
56%

Igen..

Leülnék, ha nem lenne körbe hugyozva szinte mindenhol (mol kút, pláza, egyetem, stb) a wc ülőke. A wc előtt a csempén is húgy szokott lenni. A sok sportos guggolva hugyozó nem takarít fel maga után.

aug. 4. 10:36
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

En igen. Munkahelyen csak letorolt, majd le is fedett ulokere ulok csak ra. De még szüleimnél is takarom a vecet.

Mindenhol máshol csak fole guggolok.

Otthon minden problema nelkul siman raulok.

Fertőzést pedig a vissza csapodo vece viz okoz.

Es nem, nem kell hogy erezd, nem kell hogy csobbanjon. Mar pisiles soran is van annyi minimalis permet vissza csapodas, hogy lehet elkapni hugyuti, huvelyi fertozeseket.

Nyilvan van aki kevesbe erzekeny ra, van aki meg nagyon.

aug. 4. 10:38
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
Igen, nyaraláskor is visszatartják két hétig!
aug. 4. 10:39
 8/20 anonim ***** válasza:
66%
Én tényleg. Meg családtagoknál, barátnőknél.
aug. 4. 10:39
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
6, minél magasabbról pisilsz, annál nehezebben irányítod, és annál valószínűbb, hogy visszacsapódik, de hajrá :D
aug. 4. 10:40
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Én nyilvános wc-n valóban nem ülök le, maximum akkor, ha muszáj, és akkor letakargatom papírral.
aug. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!