Hogy kell helyesen mérni a test hőmérsékletet?
Az a helyzet, hogy péntek reggeltől váladékot éreztem a torkomban. Szombat reggel arra keltem, hogy náthás vagyok picit. Elkezdtem szedni valamilyen tablettát ami váladékra van és segített is, már köhögöm fel. De nem köhögök de próbálom köhögni a váladékot.
Voltam dokinál, torkom tiszta, légcső tiszta. Mondtam neki hogy néha fáj most ezekben a napokban a légcsőm, nem mondott semmit kiírt valamit.
Van 2 különböző digitális hőmérőm vagyis 2 microlife ami pár másodperc és már tudni mennyi a hőmérsékletem, a másik kettő exa therm.
Azt akarom evvel mondani, hogy a microlife mind a kettővel mérem, az egyik mutat 36,8,36,7. Másik mutat ugyanennyit. Aztán 36,6, 36,5. Hónaljam alatt mérem, Hónaljam alatt forróság van, de próbáltam fülben és óriásia különbség. Az arcom picit meleg, testem hideg, de van olyan hőmérőm is hogy hozzá teszem a fejemhez és megméri.
Nem érzem magam rosszul vagy hogy fejezzem ki magamat; nem csöpög az orromból, csak egyszer kétszer kifújom az orromat köhögni se köhögök.
Tegnap este bevettem panadolt, és ahhoz képest hogy éjjel meleg is volt, full vizes lett a trikóm, mert be voltam takarózva.
Mitől lehet hőemelkedésem?
Antibiotikumot nem kaptam mert mivel tiszták a légutak, nem piros nincs gyulladásban a torkom akkor nincs miért kapni Antibiotikumot. De ez a hőemelkedésem nem tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!