Mitől ingadozik a test hőmérsékletem?
Direkt többször megmértem a mai napon és 36-37 között ugrál
37-nél tovább nem megy.
Egyik percben 36,4 pár perc múlva 37,0
Utana megint 36.
Ez normális vagy miért van ez az egész?
Voltam ma egyik bevasaelo központba és ott megmérték akkor mondták hogy 37,0
Akkor még lepődtem és egesznap ezért mértem, de 36-37 között ugrál csak. Fentebb nem ment
De ha teljesen normális akkor rendben van. Köszönöm a gyors nyugtató választ
Szerintem ez tök normális.
Kb. mint ha azt kérdezted volna,hogy ver a szíved:D
Normalis. A testmozgas hot termel. Igy pk egy kiados seta utan magasabb .i tha csak hevernel az agyon. Este altalaban szinten magasabb a honk. Szamit az anyagxsere, emesztes. Sza.it a kulso homerseklet pl forro zuhany utan vagy termalfurdizes utan akar hoemelkedest is merhetnel.
Reggel altalaban alacsonyabb a testhonk. De ne is akard hogy 36 ala menjen mert pl 35-36 kozotti testho az a vermergezes egyik jele is lehet...(na de nem megijezsteni akarlak:-)) csak jelezni 36-37 kozott minden normalis.
Ha meg a sajat normal testhodre vagy kivancsi akkor naponta mindkg ugyanabban az jdopontban pl ebredeskor kellene nezned mint a nok amikor az ovulaciojukra kivancsiak. Mert pl az par tizeddel emeli a reggeli hőt (homerozeses fogamzasgatlaskent is ismert:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!