Mivel fertőtlenítsem a kádat/zuhanyfejet, zuhanycsövet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl jártas az tisztítószerek világában ezért tapasztalat alapján adjatok kérlek tanácsot:
A kádat és a zuhany csövet zuhanyfejet szeretném olyan fertőtlenitő szerrel lemosni ami nem árt nekem ha esetleg elrontok valamit ( rosszul, nem időben öblítem le, rajtamarad a felületen es rákerüla bőrömre , nem fröccsen könnyen a szembe veszélyfaktorokra gondolok.)
Vagy ha ilyen nem létezik akkor mit használtok amit nagyon egyszerű kezelni, nem igényel.nagy odafigyelést és fontos, hogy fertőtleníteni szeretnék leginkább.
Azthiszem zománc kádunk van, es sima kinai bolti fém zuhanyfej zuhancső.
2024. máj. 30. 19:17
1/5 anonim válasza:
Sanytol spray-vel lefújod, ott hagyod pár percre, aztán vízzel lemosod.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs a családban ersöen fertözö beteg, böven elég normálisan takarítani a fürdöszobát, fertötleníteni teljesen fölösleges
3/5 anonim válasza:
#2 Én például akkor is végigfertőtlenítettem a szanitereket, amikor beköltöztem bérelt lakásba.
4/5 anonim válasza:
Az teljesen más, de egyéb esetben a család által használt fürdöt nem kell fertötleníteni
5/5 anonim válasza:
Flóraszepttel is csinálhatod. A krómozott felületek mindenre érzékenyek, de a sima kínai zuhanyfejért nem aggódnék annyira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!