Fülzúgással mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Anno egy hangosabb buli és tánc után reggel fülzúgásra ébredtem, ilyen búgó hang a jobb fülemben. Elmentem akkor fülorrgégészhez és az megnézte, elváltozást nem látott, elküldött hallásvizsgálatra és ott minden rendben volt, közölte, hogy semmi bajom. De ez a búgó hang rendszeresen visszatér, főleg olyankor, ha éhes vagyok vagy időváltozás van s leesik a légnyomás... vagy most pl egy jó nátha után. Annyira zúg most épp, hogy mindjárt kiugrok az ablakon. Hová menjek? Mit kezdhetnék?márc. 12. 11:07
1/2 anonim válasza:
A jővőben kerüld az ilyen helyeket.A halk zene kicsit ezt elnyomja .
2/2 anonim válasza:
Szia!
Milyen jó volna, ha ez ilyen egyszerűen megoldható lenne. Nekem évekkel ezelőtt egy megfázás után kezdődött a halk zúgás,és ahelyett, hogy elmúlt volna állandósult,és egyre hangosabb, változatosabb lett. Voltam mindenféle kezelésen,de semmi sem segít, sem gyógyszerek sem bármilyen praktikák.
A halk zene, beszélgetés valóban elnyomhatja a zúgást, de milliók élnek így,ezzel együtt kell élni.
Ja és hozzáteszem, én soha nem voltam semmilyen zajos zenés helyen!
A megfázásra kapott gyógyszer mellékhatásai között volt leírva a fülzúgás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!