Nem érzitek mostanság sok emberen azt a szúrós tejszagú kellemetlen szagot ? Nem tudom leírni pontosan de baromi kellemetlen 3s erős?
Figyelt kérdés
Kereskedelemben dolgozom és mostansàg rengeteg emberen 3rzem és szàmomra nagyon kellemetlen.Mi okozhatja nàluk ? Tudjàtok vagy érzitek ti is?2023. dec. 14. 23:36
11/19 anonim válasza:
Ez nem zarja ki a diszozmiat. Talan az egyik fajta dezodor illatat torzitja a betegseg fura tejszaguva neked. Van kollegad, akivel meg tudod szagoltatni az embereket? O is erzi vagy csak te?
12/19 anonim válasza:
11, na, elképzeltem, ahogy a boltban félrevonják a vásárlókat, hogy “ elnézést, a kollégám és én szeretnénk megszagolgatni magukat, ugye nem bánják?” 😄
Tudom, nem így értetted, de na…
15/19 A kérdező kommentje:
Ja akkor egész évben az voltam betegség nélkül....
2023. dec. 15. 18:18
16/19 anonim válasza:
Mindenesetre, előbb azt kellene kideríteni, nem-e a saját szaglásodban van-e valami defektus...
17/19 anonim válasza:
Hátsó raktárban még nyáron kiborult 4 liter tej, most már nagyon rohad.
18/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem velem van a gond
2023. dec. 16. 01:14
19/19 anonim válasza:
Ez csak egy vélemény. Írtad is, hogy SZERINTED... Ha más nem érzi, csak te, akkor veled van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!