Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem érzitek mostanság sok...

Nem érzitek mostanság sok emberen azt a szúrós tejszagú kellemetlen szagot ? Nem tudom leírni pontosan de baromi kellemetlen 3s erős?

Figyelt kérdés
Kereskedelemben dolgozom és mostansàg rengeteg emberen 3rzem és szàmomra nagyon kellemetlen.Mi okozhatja nàluk ? Tudjàtok vagy érzitek ti is?
2023. dec. 14. 23:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Nő vagy férfi?
2023. dec. 14. 23:55
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
En pl ketozom es attol nekem is fura szagom van. Ugyhogy gyakrabban is furdok, borotvalok es deozok... de nem minden ember ennyire igenyes. Meg sokaknak szar a vesejuk, alkoholistak vagy cukorbetegek, nekik is fura szaguk van. Meg van az oregszag, az megint egy specko dolog. Van aki keveset iszik, es azert megy tonkre a veseje, annak a boren jonnek ki a mereganyagok. Es az etrendtol is fugg, pl aki szalonnat eszik minden nap hagymaval, annak is lesz egy specko buzos szaga.
2023. dec. 15. 00:05
 3/19 A kérdező kommentje:
De ugyanaz a szag van sok emberen mióta hidegebb lett szúrós
2023. dec. 15. 02:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kabátok kikerültek a szekrények mélyéről és jó dohosak.
2023. dec. 15. 03:14
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja tenyleg azt ki is felejtettem, de az is benne lehet a pakliban, amit 4 mond.
2023. dec. 15. 03:49
 6/19 anonim ***** válasza:
#2-es ahogy írta (Betegség, kaja stb..) plusz, hogy hideg van, az ember beöltözik, mikor meg bemegy a boltba akkor lehet beleizzad stb és mivel rajta van a ruha, nem tud olyan jól elillanni, szellőzni..
2023. dec. 15. 09:45
 7/19 A kérdező kommentje:
De nem izzadás szag nem doh...na mindegy nem tudom leirni
2023. dec. 15. 10:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Hq mostanaban erzed csak, az is lehet, h szaglasi problemad van. Letezik fantozmia es diszozmia is, neurologia problemak. Fantomszagot erzel, ami nem letezik, vagy rosszul erzed a szagokat, pl az illatosat sz.rszagunak.
2023. dec. 15. 10:37
 9/19 A kérdező kommentje:
De ha egyedül vagyok nem 3rzem csak ha emberek között vagyok...nem mindegyiken érzem
2023. dec. 15. 10:39
 10/19 A kérdező kommentje:
é*
2023. dec. 15. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!