Budapesten megnyíltak az oltópontok, mész oltakozni a covid ellen?
Eddig sem oltattam magam. Károsabb, mint a covid maga, plusz hatástalan a covid ellen. Pont a napokban olvastam meg hallgattam immunológust arról, hogy a Pfizer meg a Moderna esetében már bizonyítottan visszamaradhat az mrns anyag, ami szívizomgyulladás és autoimmun betegségeket okoz(hat). Ezzel a szarokkal oltottak 25-30%-ánál kimutatható. Ha kell, kérésre megkeresem a cikket meg a videót is.
Szerintük persze ez nem káros mellékhatás... szerintem meg egy szívizomgyulladásra (amely bármikor kialakulhat az oltottaknál), meg autoimmun betegségekre azt mondani, hogy nem mondható káros mellékhatásnak...meredek.
De mindenkinek szíve-joga eldönteni mit tesz. Én nem bíztam már az elején sem ezekben az oltásokban, nem a konteók végett, hanem mert nem volt pozitív hatással a covid ellen. Akkor meg legjobb esetben is felesleges beadatni, rosszabb esetben meg még kijöhet valami "mellékhatás"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!