Van okom félni,vagy újra elkaphatjuk?
Figyelt kérdés
A fiam okt.23.án hányt majd szépen végig ment az egész családon. Én vasárnap kaptam el,hasmenés formájában. Aztán tegnapnelott unoka hugom itt aludt, és tegnap pedig a fiam aludt ott. Unoka húgom biztos tőlünk kapta el,mert az éjjel hányt. Mivel most meg ott van q fiam haza hozhatja újra? Már nem bírom idegekkel2023. nov. 3. 06:30
11/15 anonim válasza:
Én még a répát is mosatlanul eszem a saját kertemből és sose volt bajom semmi. Ti meg csak egyétek a sok domestost és fertőtlenítőszert! Majd lesz akkor immunrendszer!
12/15 A kérdező kommentje:
10/11#
Na ide figyelj,az,hogy te ennyire igénytelen vagy az legyen q te bajod. Mert én próbálok oda figyelni a higiéniára, nem azt jelenti ,hogy bunkó lennék. Te csak nyugodtan egyél meg minden retket. Én is jól tudom,hogy az emberi szervezetnek szüksége van a mikroorganizmusokra hiszen a mindennapi élet része.
2023. nov. 6. 11:53
13/15 anonim válasza:
Kérdező: Nekem ragyog a portám, eljöhetsz a házamat megnézni és a kertemet. Tiszta igényes ember vagyok, de a baktériumokat, vírusokat be kell engedni a szervezetbe, másként nem lesz ellenálló az ember. Gyerekemnek is hagytam minden retket megenni, alig hiányzott az iskolából betegség miatt 8 év alatt míg általánosba járt... Ez nem igényesség és igénytelenség kérdése.
14/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok kényszeres takarítós, én is hagytam a gyerekeimet mászni a földön,kint az udvaron,de ha élelmiszerről van szó az szent,erre oda figyelek. Ha valaki beteg,főleg az ilyen virusos dolgok,ami tőlem telik meg teszem,igen ez utóbbi már hajaz a kenyszerességre,de ez van.
2023. nov. 6. 22:02
15/15 anonim válasza:
Ártasz vele, én fiamat sosem vittem orvoshoz a kötelezőkön kívül. Otthon kezeltem ki ha netán összejött valami. Számos gyógymód van, nekem a kertemben terem minden és betáraztam. A szomszédunk példája mikor idejöttünk ahol lakunk 6 éve, ő mutatta, hogy kell és miket termelni ezek ellen. A néni 97 éves most és még kint kapálgatja a kertét. Ha nem lenne igaz, nem így lene és én is 40 felett 20 évesnek érzem magam és a bőröm sem öregszik. Kell a piszok és a vírus meg a sok baci. Az ellenálló közösség úgy alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!