Van okom félni,vagy újra elkaphatjuk?
Figyelt kérdés
A fiam okt.23.án hányt majd szépen végig ment az egész családon. Én vasárnap kaptam el,hasmenés formájában. Aztán tegnapnelott unoka hugom itt aludt, és tegnap pedig a fiam aludt ott. Unoka húgom biztos tőlünk kapta el,mert az éjjel hányt. Mivel most meg ott van q fiam haza hozhatja újra? Már nem bírom idegekkel2023. nov. 3. 06:30
1/15 anonim válasza:
Ezt már egyszer kérdezted:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Ui.: a végigment és az unokahúgom egybeírandó, a vessző után szóköz dukál.
2/15 A kérdező kommentje:
1 ha kérdeztem,miért nem lehet rá válaszolni? Mert választ nem.igazan kaptam most sem. És ne haragudj meg, de amikor az ember ideges nem a tökéleteségre fog törekedni,hanem hogy minél könnyebben megértésse a másikkal a problémáját, mert ez egy ilyen oldal. Nem a magyar helyesírás szabályzatáról szól.
2023. nov. 3. 07:30
3/15 anonim válasza:
Jovore vonatkozo tanacs. Egy ilyen betegseg utan ket heten belul ne fogadjatok vendeget.
Ha idegtol ment a hasad, nem, de ha a virustol, akkor valoszinuleg vedett vagy egy darabig, mert nem kapod el ujra rovid idon belul.
4/15 anonim válasza:
Szegény kérdező! Nagyon sajnállak. Remélem nem kapjàtok újra el. Elhiszem és tudom milyen rossz ettől félni és kétségek között lenni. Drukkolok, de szerintem talán már nem lesz baj.
5/15 A kérdező kommentje:
3 szól,és ha a fiam 23.án hányt ő is védett? Mert hozzánk ő hozta haza.
2023. nov. 3. 15:18
6/15 anonim válasza:
Kérdező, máskor használd a kérdés kiemelése funkciót. Erre való.
7/15 A kérdező kommentje:
Jó rendben,de akkor a fiam se kapja el?
2023. nov. 3. 16:37
8/15 anonim válasza:
Akin egyszer átment, és egészséges az immunrendszere, működik az immunmemória, az egy darabig nem kapja el.
9/15 A kérdező kommentje:
Jaj de jó. Mostmar megnyugodtam. Hálásan köszönöm kedves utolsó, és mindenkinek,aki normális választ adott!
2023. nov. 3. 17:36
10/15 anonim válasza:
Mit rettegsz, egészségesen kell élni nem rettegni aztán nem lesztek betegek... ennyi idióta hipochondert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!