Akit beoltottak Covid oltással, tőlük is elkaphatjuk a korona vírust?
Igen! Hordozó ugyanúgy lehet.
Az oltás annyit tesz hogy ha valaki elkapja, jóval kisebb eséllyel fog belehalni, de akár ugyanúgy ledöntheti 1-2 hétre.
Sokan abban a tévhitben vannak, hogy ha be vannak oltva akkor lepattan róluk a vírus..
Igen, elkaphatjuk! De sokan meghaltak és súlyos következményei vannak az oltásnak. Persze még mindig elhisszük, hogy a beoltottak enyhe tünetekkel megússzák. Ez majd az ismerősök körében nyilvánvaló lesz, hírekbe nem igazán jut el.
Az viszont biztos amit a Biblia ír, egy soha nem látott mértékű nagy nyomorúság előtt áll az emberiség, melynek túlélői néhány millióan lesznek, de csak Isten védelme által!
El lehet, de kisebb eséllyel.
Tanultál történelemet ha már biológiát nem?
Egy két járványt már túlélt az emberiseg és az oltás miatt vészelte át,ahogy itt is szerencsénk volt. Időben hozták létre oltást.
5: oltástól meghaltak persze. Ez a Gödény Tamási Pócs sarlatánok hülyesége.
Aki első oltás után tömegbe megy maszk nélkül az elkapja mert nincs még meg védelem. Ez az oltás ellenesség túl va tolva és hiszt az egész.Én is Isten hívő vagyok. De ez nem egészen így van. Kína a hibás az egészért és nem értem miért nincs felelősségre vonva még mindíg amit tett a világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!