Ha az első oltásom után nem produkáltam semmilyen tünetet, akkor valószínűleg a második után sem fogok?
Figyelt kérdés
Vagy ez ilyen abszolút lutri dolog, hogy nem lehet tudni?
Az első után enyhe karérzékenységen kívül más bajom nem volt.
Azért érdekel, mert a második oltás után 3 nappal lesz az utolsó vizsgám, 4 nappal meg egy házibuli, és jó lenne, ha nem zavarna be az oltás egyiknél sem... vagy azért a 3-4 nap alatt kiheverném?
2021. jún. 10. 00:57
1/15 anonim válasza:
De, fogsz, csak idő kérdése. A közép- és hosszú távú hatások csak évek múlva derülnek ki a jelenlegi kísérleti vakcinák esetében.
2/15 anonim válasza:
Sokaknál a második után jelentkeznek immunreakciók. Van, akinél meg egyik után sem volt, nem lehet tudni előre.
3/15 anonim válasza:
Ahogy az előző is írja, valakinél egyik sem okozott komolyabb mellékhatásokat, vagy pedig semmit sem. Másokat ledöntött napokra az első, vagy a második.
4/15 anonim válasza:
Úgy van ahogy az első írja. Azonban világszerte már így is nagyon sok utóhatást tapasztaltak közvetlenül a vakcina után a kiütéseken át a vérzési zavarokon keresztül az arcbénulásig. De ez természetesen teljesen normális.
5/15 A kérdező kommentje:
Derűs kilátások.
Köszi a válaszokat; akkor marad a reménykedés 😅
2021. jún. 10. 09:46
6/15 anonim válasza:
Többségben vagy az első vagy a másodiknál van tünet, persze van akinél egyiknél sem és van akinél mindkettőnél.
7/15 anonim válasza:
Mivel rengeteg embert oltanak be, persze, hogy vannak, akiknél súlyosabb a mellékhatás... Arról nem beszélnek annyit, hogy mennyi embernél tünetmentes. Az nagyobb szenzáció, hogyha valaki rosszul reagál, de attol még az nem a többség. Az enyhe reakciókat meg ki lehet bírni valahogy.
8/15 anonim válasza:
Nekem masodik utan indult egy hettel,jelenleg neurologusra varok. Izomrangas,izomgorcsok,izom fajdalom,ilyen finomsagok hetekig. Labgyengeseg,extrem faradtsag.
9/15 anonim válasza:
8 as hát ez nem semmi, durva, akkor te megbántad az oltást, vagy akkor is kéred ha ezt tudod?
10/15 anonim válasza:
Megbantam,pedig pfizer volt es orultem neki,nem stresszeltem ra,egy honap utan mulnak az idegrendszeri tunetek. Kulfoldi forumon sok hasonlot olvasok,eddig mindenkinek minden neg (ct,mr,egyeb vizsgalatok),es mindenkinek elmulik. Meglatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!