Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus oltásban segítség?

Koronavírus oltásban segítség?

Figyelt kérdés

Jövő hét hétfőre van időpontom az oltásra viszont egy nemrég tudomásomra jutott munkahelyi dolog közbejött éppen aznapra arra az időpontra,ami halaszthatatlan. Szeretném áttenni az időpontomat,akár aznap is karadhat csak egy másik napszakban.

3 napja folyamatosan próbálom utolérni az oltópomtot telefonon,visszanéztem,nem viccelek a 3 nap alatt 135x hívtam őket. Ebből 135x jelzett foglaltat a szám. Más szám nincs megadva.

A munkám miatt csak este tudnék odamenni személyesen,de akkor már ugye valószínűleg nem találnék ott senkit.

Ilyenkor mi a teendő? Miért nem adnak meg egy olyan elérjetőséget ami aktív is?? Mit tudok most tenni?

Valaki járt már így?

Köszönöm a válaszokat

2021. jún. 16. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Érdeklődj, hogy meddig vannak az oltóponton. Adott napon belül a tapasztalataink szerint rugalmasan kezelik az időpontokat.

Az első oltásra jóval korábban odaértünk kolléganőmmel, mert korán indultunk, hogy felmérjük a terepet, merre kell menni, mire az időpont lett volna, itthon is voltunk. Az egyik nővér mesélte, hogy azért vagyunk kevesen, mert nagyon sok délutánra hívott odament délelőttre, hátha elhúzódik.

2021. jún. 16. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem mész el, majd kérsz másik időpontot. A legtöbb oltópontnak van e-mail címe is.
2021. jún. 16. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem szeretném,hogy érvénytelenítsék az oktási igazolásomat,ugyanis ha szó nélkül nem megyek el,akkor az lesz.
2021. jún. 16. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólva nem mész el, akkor is bukhatod. Kolléganőm azért nem vette fel a másikat -egyeztetve háziorvossal-, mert az elsőt is nagyon nehezen viselte, és még három hónap után is nyögi a szövődményeket.
2021. jún. 16. 23:29
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Írj email-t.
2021. jún. 17. 01:07
 6/7 Salx Narval ***** válasza:
Szerintem menj el személyesen az oltópontra hétfő előtt és mond el a problémádat még az is lehet, hogy azonnal megkapod. Minden esetre nagyon bosszantó, hogy nem lehet egy ilyen egyszerű dolgot elintézni telefonon.
2021. jún. 17. 06:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj el személyesen lehet hogy már abban a pillanatban megkapod? Elég rugalmasak ezen a téren, én amikorra foglaltam az időpontot azelőtt majdnem egy órával odaértem és beadták,és amikor megadták a második oltás időpontját megkérdeztem hogy nem baj e ha késni fogok mert dolgozni fogok és mondták hogy nem baj akkor menjek amikor tudok
2021. jún. 19. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!