Covid oltások mellékhatásai ellen milyen hagyományos, természetes vagy alternatív gyógymódok, szerek vannak?
Figyelt kérdés
Pl. hallani az Aspirin Protect ajánlott napi szedéséről vérrögök ellen.2023. szept. 26. 11:51
1/45 anonim válasza:
Facebookon vannak ilyen csoportok (nemtudom konkrétn a nevüket, mert én nem vagyok fent), ahol meg tudod ezeket beszélni. De inkább ott próbálkoznék a helyedben, itt szét fognak ezért szedni! Tapasztaltam már. :D
2/45 anonim válasza:
Onnan meg a sok agyhalott covid-oltás hívő viszi ki a számára vicces posztokat a "chemtrail rajongói csoportba". Az se jobb. Mert ennek a szánalmas társaságnak nem elég az, hogy ő covid-oltáspárti, és oltatott, neeem, annyira siralmas az életük, hogy muszáj csoportba verődve gúnyolódniuk azokon, akik úgy döntöttek: "kössz nem".
3/45 A kérdező kommentje:
Gyógymódot tudtok itt írni?
2023. szept. 26. 12:13
4/45 anonim válasza:
Honnan tudnánk, ha anno nem álltunk be a sorba? Keresd fel valamelyik ilyen csoportot, ahol pont az oltottak adnak egymásnak tanácsot, aztán figyeld, ahogy a hozzád hasonlóak más csoportokban ízekre szednek.
6/45 anonim válasza:
"Gyógymódot tudtok itt írni?"
És mégis mire te istenbarma?
7/45 A kérdező kommentje:
6: lsd. a kérdést, te tajparaszt.
2023. szept. 26. 12:30
8/45 anonim válasza:
Értem én, hogy az oltásrettegő fajtád képtelen egyszerűbb mondatok értelmezésére is, de megpróbálom: milyen tüneteket tapasztalsz, a súlyos szellemi deficiten kívül?
9/45 A kérdező kommentje:
8: Sehol nem szerepel, hogy rólam van szó. Sajnos, nem érted el az ingerküszöböt sem. Ha szórakoztatni akarsz, megadom az engedélyt, de összeszedethetnéd magad.
2023. szept. 26. 12:47
10/45 anonim válasza:
Akkor mia kérdés? Akinek baja van, az elmegy orvoshoz, az meg meghatározza a kezelés módját. Durva, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!