Az 500g-os C-vitamint öszze kell rágni,vagy magától feloldódik a szervezetben? Illetve folyamatosan kell szedni,vagy elég csak hetente néhányszor?
Ez a terméktol függ.
A ragotablettat értelemszerűen meg kell rágni, a kapszulasat meg lenyelni folyadekkal.
Őszi-téli időszakban talán jobb majdnem minden nap szedni, nyáron elég lehet párszor.
Azért majd ne csodákozz, ha belemar a beledbe.
Elég jó erős sav, ebben a tekintetben.
Tartósan nem is lehet tolerálni ilyen mennyiséget szerintem, de nem is érdemes. Nincs annyi haszna, ha van egyáltalán.
Attól függ, milyen orvos, de ezt kár vitatni.
Ember beveszi, belehasít a belébe.
Belehasít másnap is.
Mi több, már a szájában is érzi a nyálban kiválasztódó savat.
De azért nem áll le vele, hátha kimarja a belét is?
Gusztus kérdése...
7. Próbáld elengedni ezt a dolgot, az oldal szabályzata alapvetően nem támogatja a másik válaszolónak való kéretlen tanácsadást.
Ha meg úgy gondolod, hogy nekem valami újat mondtál, azt úgy tekintem, hogy ennyire butának tekintesz, ami kicsit sértő.
Egyelőre én csak megosztottam némi tapasztalatot, ami valakinek lehet hasznos, valakinek lehet trollkodási alap. De utóbbi nem egy jó irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!