Viszkető hasadás lábujjak között?
Figyelt kérdés
A kislábujjam között lett egy behasadás, amit 2-3 napja vettem észre. Ekkor csak picit fájt.
Gondoltam meggógyul.
Most iszonyatosan viszket, bent a sebben. Megvakarni nem tudom, a viszketés nem csillapodik.
Mi lehet ez?
2023. júl. 21. 15:02
1/5 anonim válasza:
Valamilyen fertőzés. Ha nem akarsz orvossal feliratni egy kenőcsöt, és nem pld gennyes, csak egy kis sebnek látszik, akkor kend át ecettel. Iszonyúan csípni fog, de a viszketéstől megszabadít, kitisztítja, és akkor be tud indulni egy öngyógyulás.
3/5 anonim válasza:
Atleta lab, gomba. Canesten krem elvileg erre van.
4/5 anonim válasza:
Gomba. Canesten krém.
A lábujjaid között meg fürdés után töröld meg rendesen szárazra.
Cserélj cipőt amiben nem nyomorodnak össze a lábujjaid, használj jól szellőző zoknit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!