Az oltatlanok hogy érzik magukat a Covid vége óta?
Értelmezhetetlen a kérdés...
Mit kellene éreznem, miféle változást?
51 gondolom valamiféle megkönnyebbülést, hogy helyesen cselekedtél.
Én pl. tartottam az oltástól is meg a covidtól is.
Nekem az volt a megkönnyebbülés, amikor eljött az igazság órája (mikor már nem volt covid, megkaptam, és tele volt a gatya), de 2 nap után már rendben voltam, és még a vérnyomásom is javult a pihenéstől. 20 évesen az influenza jobban megviselt.
Közben azért eszembe jutott az is, aki nem volt ilyen szerencsés.
Ja ilyesmi nem.
Tudtam az elejétől (szinte) hogy jó döntés. Ennek főként 2 oka volt:
A rengeteg hazugság, fejetlenség, és félreinformálás a covid körül, ami nagyon gyanús kellett volna hogy legyen bárki számára. Plusz a vakcinagyártók eszméletlen profitja.
A másik pedig hogy megbíztam és megbízok az immunrendszeremben (nem vakmerőség, hanem okom van rá - táplálkozás, életmód...).
Valószínűleg egyszer átment rajtam: kb. 2 hétre elvesztettem a szaglásom és ízlésem, semmilyen más tünetem nem volt.
A megkönnyebbülés része talán annyi, hogy az elmúlt 3 év hisztériájának köszönhetően úgy látom hogy egyre több ember kezd kicsit ébredezni, mert már annyira szembeötlő és nyilvánvaló volt a sok hazugság és propaganda, hogy végre talán kezdenek szkeptikusabbá válni, megkérdőjelezni dolgokat (nem csak oltással kapcsolatban).
Ezt mindenképpen pozitívnak tartom. Azt viszont nem aki a másik szélsőségbe billen át és mindent elhisz - ott is ugyanúgy szükség lenne szkepticizmusra. Sajnos van ilyen ismerősöm, minden idiótikus elméletnek, félelemkeltésnek bedől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!