Az oltatlanok hogy érzik magukat a Covid vége óta?
Ne tőlem kérdezd, hogy érzed magad.
Egy kérdés célja a válasz.
13 még mindig baromság amit próbálsz beadni. Nem vagyok oltca, miért lennék tõle paranoiás.
Mellékhatásoktól elvonatkoztatva is, mi kellett volna hogy változzon, ha nem oltattam magam?
Kaptam covidot is 3 év után végre, és 2 nap fejfájással kihevertem, ez volt a pont az i-re, hogy jól tettem, hogy kivártam.
27: bingó.
És ez hangulatban hogy érint?
2-5 éven belül várhatók a mellékhatások vagy mellékhalások.
Van egy orvos, szépen gyűjti azokat az eseteket a rendelőjében, amiket "sikeresen" elhallgatnak.
Egyrészt vannak az oltás mellékhatások, amik nem fognak kiderülni, csak úgy jönnek majd a tünetek, betegségek, halálozások.
Másrészt az oltóanyagban lévő nanopartikulumok, amik a szövetekben és a sejtekben halmozódnak fel, kölcsönhatásba lépnek a külső sugárzásokkal (pl: mikrohullám, 5G), mintegy magukba szívják őket, és ezek tovább rombolják majd az immunrendszert, egészséget, idegrendszeri károkat okoznak.
Egy magyar származású amerikai orvos-kutatónő bemutatta, mennyire károsak ezek a sugárzások, oltás nélkül is megváltoztatják a vér szerkezetét (sűrítik). Ezek az "ártatlan" sugarak, amik körülvesznek minket a kis telefonunkkal, amit nap mint nap használunk, mert "létfontosságú az életükhöz". Beindulnak a rákos folyamatok, immunbetegségek, idegrendszeri problémák, vérproblémák.
Harmadrészt David Icke nyilatkozta, hogy az 5G potenciális fegyverré alakítható. Ha nem láttad "A mobil" című filmet, nézd meg! Nem rejtik véka alá! Úgyhogy a következő pandémiát már lehetséges hogy sugarakkal fogják elindítani, amik furcsa elváltozásokat okoznak majd a testben. Amerikában ennek nagyobb irodalma van, ott nem mindenki alszik.
https://www.youtube.com/watch?v=dWWJzwU6_q0&ab_channel=IGNHu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!