Az oltatlanok hogy érzik magukat a Covid vége óta?
Figyelt kérdés
Van esetleg valami változás?2023. júl. 13. 09:37
11/55 anonim válasza:
a szüleim még mindig rettegnek
13/55 anonim válasza:
7: igen paranoid, ha azt hiszed rögtön támadnak, azonnal a mellékhatásokat keresi benned,aki rákérdez erre. Ez egy mentális következmény.
Nem vagyok beoltva, de nem leszek verbálisan agresszív, ha valaki rákérdez. Nyugi van, az oltatlanság a normális emberi lét es megkérdezhetik hogy vagyok.
14/55 anonim válasza:
Vége van a nyomorult korlátozásnak + nem kell aggódni hogy a testidegen szemét amiért az agyhalottak sorban álltak az legelején, vajon milyen egészségügyi károkat okozott.
15/55 anonim válasza:
"az oltatlanság a normális emberi lét es megkérdezhetik hogy vagyok"
. Ekkora öngólt...
16/55 anonim válasza:
15: melyik telepről jötték, ahol nem kérdezi meg senki soha, hogy hogy vagy? Az egész életed öngól, ha így szocializalódtál, hogy ez neked bizarr.
17/55 anonim válasza:
14 # WHO megkapta az összes kormány támogatásat bármikor bármire lezárást testtelest kényszeroltást tehet .A következő kamujárvány és a klíma pánik miatti lezárások folyamatban ...
18/55 anonim válasza:
17: ez megvezetés ismét, hogy úgy tesznek, mintha már ez érvényben lenne. Majd mikor a közvélemény lecsillapdik, akkor arra hivatkozva, hogy nincs ellenállás, meg is csinálják.
19/55 anonim válasza:
Kétszer meghaltam, ahogy ígérték 😁
Ja, nem, köszi jól vagyok. Covidosan is jól voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!