Felcsapta fejét egy új COVID mutáció, ami nagyon agresszíven terjed. Mit gondoltok erről?
Nem már senkit nem érdekel, lerágott csont úgyhogy nem lesz belőle semmi.
Most az ukrán orosz háború és az infláció érdekesebb, haladj a korral és te is azzal foglalkozz a COVID az olyan 2020, már rég lejárt lemez.
Persze, már vettem 20 liter Domestost, hogy azzal mossam le a gyümölcsöket, mielőtt a hűtőbe kerülnek.
Most vezették ki a kötelező maszkot az egészségügyi épületekből, szerinted érdekel bárkit a téma? De úgy hallottam, 2025-ben jön az új vírus, ami mindenkit kiírt, majd akkor :D
Senkit nem érdekel a COVID, "megszünt" a háború kitörése óta. Haladjunk a korral.
A méggyorsabb, már-már fenysebességgel terjedő mutációk ellen pedig C vitamint vegyél be
Dupla maszk, 10 adag oltás, 2ev kötelező karantén mindenkinek. Ez a megoldás.
Egyébként az is mennyire érdekes, hogy amióta nem kötelező minden halálesetet kovidnak regisztrálni már nem is annyira halálos. Ezt maga Müller Cecília is elismerte.
Érdekes, miért nem hallottam, olvastam sehol, csak pont itt?
Még nevet sem adtál neki.... Tudod az új változtatnak.
Az előző mutációk melyikénél 10x fertőzőbb?
Ja és hol van a népesség csökkentés meg a totális diktatúra?
Mondjuk megbökhetted volna az állításokat valami hírforrással.... Nyilván olyan nincs, vagy csak valami soha senki nem hallott róla portálon van. Netán a Tiktokon mondták?
Hol???
Nos, végül találtam, hogy tényleg van valami, de nem 10x olyan fertőző, hanem 1.2x
Nem mindegy.
A neve: XBB.1.16
Riogatásról, lezárásokról app sincsen.
Fertőzőbb, de nem veszélyesebb mint bármelyik eddigi.
Az omicronnal ellentétben, visszatért ezzel a verzióval a szaglás és íz érzékelés elvesztése mint tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!