3 vagyok, ez egy facebookos kép linkje, nem tudom, miért van ilyen fura címe
2021. nov. 28. 14:33
5/19 anonim válasza:
Bármikor lehet oltani. Várj nem. Csak páros hónap páratlan napjain.
2021. nov. 28. 15:04
6/19 anonim válasza:
Persze, bármikor lehet oltani bármivel. A kérdés hogy javítani vagy rontani fog a helyzeten. De ez csak jelentéktelen apróság, nem számít.
2021. nov. 28. 15:11
7/19 anonim válasza:
Régen alaptétel volt az orvosin: járvány előtt oltunk, járványban már csak kezelünk. Majd jó pár éve az influenzaoltások gyártói elkezdték (saját maguk áltak készített és finanszírozott) tanulmányokkal győzködni a szakmát irányító testületeket és egyszer csak kimondták, hogy többé nem veszélyes járványban oltani, nem okoz súlyosabb lefolyást ha ráoltanak a lappangó állapotra és nem generál mutációt sem. Így működik a rendszer, ahol a pénz ott a tudomány és az igazság.
"Régen alaptétel volt az orvosin: járvány előtt oltunk, járványban már csak kezelünk. Majd jó pár éve az influenzaoltások gyártói elkezdték (saját maguk áltak készített és finanszírozott) tanulmányokkal győzködni a szakmát irányító testületeket és egyszer csak kimondták, hogy többé nem veszélyes járványban oltani, nem okoz súlyosabb lefolyást ha ráoltanak a lappangó állapotra és nem generál mutációt sem. Így működik a rendszer, ahol a pénz ott a tudomány és az igazság."
Persze persze. 1 orvosi könyvből kérnék 1 db idézetet ezzel kapcsolatban, hogy "járvány közben nem oltunk".
Érdekes módon a gyermekbénulás, kanyaró vagy éppen a feketehímlő ellen is "járvány közben" oltottak, és megszűnt az egész.
2021. nov. 28. 16:24
10/19 anonim válasza:
Én is szívesen vennék erről egy forrást.
Kíváncsi vagyok, ha nem oltással, akkor hogyan lehet védekezni?
- A maszk, bezárás nem 100%-os és népharagot szül.
- Igazán hatékony antivirális szer sokszor nincs vírusfertőzésre.
- Az immunrendszert nem lehet "felpörgetni" és egyébként is a túl erős immunválasz szokta a gondot okozni vírusfertőzésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!