Manapság miért nem írnak fel antibiotikumot és úgy tesznek mintha csak vírus okozna minden fertőzést?
Drága az antibiotikum támogatása?
Vagy túl hatékony és azért nem jó?
Mindig kigyógyultam pár nap alatt a betegségből antibiotikummal.
Most meg kínlódok c vitaminnal meg sok folyadékkal 3-4 hétig.
"Akkor higgyem el, hogy semennyit sem hat az antibiotikum?"
Hát nem ártana, ugyanis az álatalad említetteket vírusfertőzés okozza, arra meg hatástalanok az antibiotikumok...
"Mindig kigyógyultam pár nap alatt a betegségből antibiotikummal."
Szerintem azok nem is vírusos megbetegedések voltak, különben nem hatott volna a gyógyszer.
"Most meg kínlódok c vitaminnal meg sok folyadékkal 3-4 hétig."
Egyrészt voltak és vannak hatásos gyógyszerek a tünetek enyhítésére vírusfertőzés esetén is, másrészt 3-4 hét nekem soknak tűnik. Lehet, hogy idő közben visszamennék az orvoshoz, hogy hátha valami szövődmény alakult ki.
17
Nincs az orvosnak olyan, hogy tudta. Senkit nem érdekel a véleménye. Protokol van ami fentről jön.
Lásd covid járvány alatt ezrével rúgtak ki orvosokat mert nem követték a protokolt és esetleg eltérő kezelést ajánlottak.
18
Mi lenne ha szövődmény megelözése gyanánt antibiotikumot adnának és nem akkor kezdenének kezelni amikor már eldurvult a helyzet és haldokolsz?
Azt a logikát sosem értettem az egészségügyben. Minek megvárni amig leromlik valaki egészsége és nem megpróbálni megelőzni a bajt.
Sajnos látszik, hogy az egész egészségügy protokol követő amely protokt viszont a gyógyszerlobbi határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!