Manapság miért nem írnak fel antibiotikumot és úgy tesznek mintha csak vírus okozna minden fertőzést?
Drága az antibiotikum támogatása?
Vagy túl hatékony és azért nem jó?
Mindig kigyógyultam pár nap alatt a betegségből antibiotikummal.
Most meg kínlódok c vitaminnal meg sok folyadékkal 3-4 hétig.
Mind a robot pont ugyanazt hajtjátok mind a dokik. Rezisztens blabla. 100 évig semmi gond nem volt most hirtelen rezisztens lesz.
Akkor ne találjunk ki semmit gyógyszer a fenébe ha úgyis rezisztens lesz rá a nyavalya.
Igyunk narancslevet és meg van oldva!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tudod nem egy nap alatt alakul ki a rezisztencia. Idő kell hozzá.
apam,nagymamam, nagyapam öreg orvosok, regi generacio mindenre antibiotikumot akarnak szedetni velem.
Manapsag mar van olyan elorehaladt orvostudomany hogy tudjak NEM kell mindenre egybol a legerosebb lorugast felirni.
A ferjem is orvos, ugye fiatalabb o sem ir mar fel antibiotikumot csak ha nagyon muszaj.
en nem vagyok orvos nem vagyok olyan okos meg tajekozott de ezt latom
6
Hatásos gyógymód. Semmit nem adnak megfázásra, influenzára, légcsőgyulladásra, hörgőgyulladásra, köhögésre de lassan már tüdőgyulladásra sem. Csak annyit mondanak igyon sok folyadékot pihenjen. De ki tud pihenni amikor a főnök mindne reggel kérdezi na mikor megyek vissza melóba?! Mondjam neki, hogy még 3-4 hét lesz amíg a fertőzés teljesen kipucolódik?
Meg az ember már saját tapasztalatának sem hihet. Leírtam, hogy mindig segített az antibiotikum hamarabb felépülni. Legalább kétszeres gyorsabban de sokszor háromszor gyorsabban, néhány nap alatt.
Akkor higgyem el, hogy semennyit sem hat az antibiotikum?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!