Más is tapasztalt memóriaromlást, koncentrációs nehézséget a Covid után?
26 vagyok, 21 novemberében lettem covidos először. Utána 21 decemberétől egészen 23 áprilisáig brutális kognitív problémáim voltak, most kezdek javulást észrevenni. Közbe voltam még 2x covidos., legutóbb idén januárban.
Memóriaproblémák, folyamatos szédülés, homályos látás koncentrációs zavarok, robotpilóta üzemmódban éltem az életem, az elmém kikapcsolva, a testem meg tette a dolgát magától. A barátnőmmel nem tudtam beszélni 5 mondatot, mert nem maradt meg semmi. Közbe emiatt kialakult erős szorongás, pánik.
Voltam MRI-n, számtalan labor, neurológus, szemészet. Minden negatív.
Nem tudom, hogy a covid miatt volt-e, de életem legrosszabb 2 éve van mögöttem.
Ez a mesterséges kihalási folyamat része. A covid és a rá kitalált oltás mind az öregedési folyamat megtízszereződését idézi elő.
Elfelejtettük? Túlnépesedés van. Hát valamit csak kellett tenniük az okosaknak. A mostani 40 éveseknek talán még max 10 évük van.
9
Dehogy, én épp azt mondom, hogy mind a Covid mint az oltás okozhat ilyesmit, tehát gyorsított szervöregedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!