Epilepsziásoknál előfordul memóriaromlás?
Az utóbbi időben elég sok könyvet olvasok és azt vettem észre, hogy elég sok információ nem marad meg vagy nagyjából pár hét múlva alig emlékszem a teljes történetre...3 éve vagyok tünetmentes epilepsziás, gyógyszert szedek levil 500 mg 2x1 naponta.
Van esetleg hasonló tapasztalat?mindenképpen szeretnék orvossal is beszélni majd erről, hátha van valami segítség.köszi
Én úgy tudom igen.
Előfordulhat. De persze ez nem mindenkire igaz. Ahogy nem egyformák sem az emberek, az epilepsziások sem. Betegség mértékét tekintve.
Én is ezt a szart szedtem, más gyógyszerek mellett. Abbahagytam, mert észleltem a memóriaromlást.
Több mint 1,5 éve nem szedem. Tünetmentes vagyok, és a legutóbbi EEGm is jó volt.
Viszont voltam gyakorlati helyen ott, ahol volt eps gyerek, alsós. Nála a tanárok mondták, hogy megfigyeltek nála memória romlást. Viszont a gyógyszer nevét már nem tudnám megmondani.
De amúgy én úgy vettem észre azoknál a maroknyi esnél, meg magamat is beleértve, hogy a gyógyszerek tompítják a kognitív funkciókat, meg olyan "baba" lesz tőle sok.
Én saját felelősségemre nem szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!