Mi okozhatja? Dulsevia antidepresszánst szedek és mióta szedem előfordul, hogy éjszaka ki kell mennem Wc-re. Ez sosem volt jellemző rám! A gyógyszer okozhatja vagy valami más?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 05:16
1/8 Balogh Zsozsó válasza:
Igen, attól van. Én másodjára kezdtem neki, és mind kétszer ugyaezt tapasztaltam. Ne izgulj semmi gond. Mióta szeded?
2/8 A kérdező kommentje:
#1 A 30 mg-sat szedtem 3 hétig, aztán egy hete pedig a 60asat. Te mióta szeded?
2022. okt. 22. 10:05
4/8 A kérdező kommentje:
#3 és te már jobban vagy? Mit tapasztalsz?
2022. okt. 23. 12:49
5/8 Balogh Zsozsó válasza:
Igen, nekem elsőre is bevált, több éve. Jól lettem, fokozatosan elhagytam, de sajna 1 év múlva újra elöjött. Kezdtem előröl. 2- 3 hét elején szörnyü vt, de lassan mindig egyre jobb. Már most is jól vagyok, helyrehozott megint, de még nem 100%- os. Mindig kell 3 hónap is, mire teljesen beáll.
6/8 Balogh Zsozsó válasza:
Te hogy vagy? Eleje milyen volt?
7/8 A kérdező kommentje:
Az eleje elég rossz volt, pontosabban az első 3-4 nap mert akkor szédültem levert voltam stb… Aztán ez elmúlt és az utána következő hetekben jött az hogy a mentális dolgok nagyon erősek. Most van egy hónapja hogy gyógyszert szedek de igazából eddig annyi a pozitívum, hogy ki tudok menni az utcára anélkül hogy szoronganék. De a deperszonalizáció felerősödött elég rendesen plusz zavart is vagyok.. Memóriám káosz. Te tapasztaltál ilyet?
2022. okt. 23. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!