Most lesz epekő műtétem. A kérdésem annyi lenne, hogy a műtét után mit lehet enni és mit nem, illetve tapasztalható lesz fogyás? Hányás utána is előfordulhat? A panaszaim ami miatt kiderült, hogy epekövem van, gyomorfájás, hátfájás, gyomorégés.
Engem tavaly műtöttek magánban. Az orvos annyit mondott hogy kerüljem a puffasztó ételeket, és a banánt. Igyak tejterméket hogy beinduljon a bélrendszerem. Egy magos bagettes szendvicset kaptam reggelire, paprikás szalámival, sajttal zöldségekkel. Egy kicsit ettem belőle és sokkal jobb lett a közérzetem. ( ezt más is mondta előtte de nem hittem el, de igaz)Nem fogytam szerintem 1-2 kilónál többet. Az első héten pirítóst csirkemell sonkát kívántam, ezeket ettem. A második héttől ettem minden ételt.
Hányni előtte sem hánytam. Szerintem a gyomorsavval nem függ össze.
Én kaptam egy papírt, hogy mit ehetek, de leszarom, szeretnék valami ízt is. Valamelyik nap pizzát ettem, este felálltam öklendezni. Ma már elég fűszeres kínai levest is ittam, hát most meg nem tudok aludni, de nincs hányinger. 1 hetes vagyok. Inkább hízás lesz tapasztalható az elején, mert kikell tágulni az epeútnak, hogy ott tudja tárolni az epét egy nagy adag zsíros kajához( bár az nem tudom milyen)
Nekem azt mondták banánt, almát, kompótokat egyek.
Nem ehetek paprika, paradicsom és uborkát.
Szóval kettes válasza érdekes...
2-es vagyok
Én is meglepődtem. De igazából semmi gond nem volt. Meglepődtem a reggelin is.
6
Én 1 hetes vagyok, most akarok mekizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!