Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azok akik rábeszélték a...

Azok akik rábeszélték a covidos betegeket, hogy ne használják az ivermectin, hanem oltsák csak be magukat, azok kezéhez vér tapad?

Figyelt kérdés

[link]

Egyértelműen igazolódott, hogy az ivermectin hatékony a covid ellen!!

#véres kezű egészségügyisek
2023. máj. 2. 07:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
35%
Direkt kritizáló céllal létrehozott oldal nem hiteles forrás, csak felbőszítés céljából jött létre.
2023. jún. 2. 09:43
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
Attól mert emberi használatra szánt változata is van PARAZITÁK (!) ellen, attól még nem lesz hatékony és csodaszer.
2023. jún. 2. 09:45
 23/28 NTBS ***** válasza:
Nem. Egy járvány során nem lehet tudni mi lesz a varázsszer.
2023. jún. 2. 16:00
 24/28 anonim ***** válasza:
2023. okt. 27. 15:54
 25/28 anonim ***** válasza:
52%

A kovid kivételesen jól sikerült az országban, mert annyi hülye birka sehol nincs a világon, mint itt.

Az egész járvány gyógyszergyártó cégekről szólt, valaki nagyot akart szakítani, vagy többen is.

Valamint egy csomó idős embertől is meg kellett szabadulni, mert nincs pénz az államkasszákban a nyugdíjakra.

Én a galambjaimnál használtam, féregírtóként, így ismertem.

Valószínűleg volt valami, de szintetikus idegméregszerű valami lehet. Az is alátámasztja, hogy a külvilágtól elhatárolt Dél-Amerikában élő indián törzseket is megtámadott, valamint volt több olyan eset, hogy az illető hónapok óta izoláltan élt (pl.egy tanyán) és mégis elkapta..Aztán a tesztek voltak a legnevetségesebbek.

Semmi logika nem volt az egészben, mindenki össze-vissza beszélt.

Engem szerencsésen megszabadított a munkahelyemtől, mert nem oltattam tanárként. Hálás vagyok érte, mert utáltam mint a sz_rt, de magam erejéből nem mertem otthagyni, mert racionálisan elmagyaráztam magamnak, hogy stabil, steady munkahely, nem szabad otthagyni..

Nem a gyerekek zavartak, hanem rajtuk kívül minden, a szülők, a kollégák, a tankerület, a takarítónők (elképesztő beképzelt piccsogó pökhendi alakok voltak), a rendszer, a színvonal, az ingázás..

Na szóval köszönöm! Nem volt könnyű, de jó, hogy megrtörtént.

2023. nov. 10. 12:24
 26/28 anonim ***** válasza:

25

"Az is alátámasztja, hogy a külvilágtól elhatárolt Dél-Amerikában élő indián törzseket is megtámadott, valamint volt több olyan eset, hogy az illető hónapok óta izoláltan élt (pl.egy tanyán) és mégis elkapta"

Tudod már van új technológia, amivel ki tudnak anyagopkat juttatni a levegőbe ilyen repülő szerkezetekkel .

2023. nov. 10. 14:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Az ivermectin nagyon hasznos szer, Németországban már 1980-as évektől használták embereken rák áttétek megállítására.

Eresedetileg a Merck gyógyszergyártó szabadalmaztatta majd az új világrend népirtásában ezt is elérhetetlenné tették

aug. 12. 12:07
 28/28 anonim ***** válasza:
41%

Miről is álltanak itt valakik valamit?

Robert W. Malone megmondta, hogy soha nem volt covid19, csupán amerikából importált téves gyógyítási ajánlatok.

Üres halmazról matematikailag minden állítás logikailag igaz.

aug. 13. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!