Nagyon gyenge vagyok antibiotikumot kell szednem de nem tudok enni. Így mi lesz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen egyetlen falat sem képes lemenni a torkomon, napok óta magas lázzal szemfájdalommal fekszem, hasmenéssel hányingerrel. Rosszul vagyok az étel gondolatától is de vhogy be kellene szedjem a napi 2x2 antibiotikumot. Valami tanácsot tudnál adni?2023. ápr. 11. 08:54
1/5 anonim válasza:
Azért próbálj meg többször kevés kekszet, főtt krumplit, rizst enni. Inni is kell, szerintem a hideg víz jobb hányinger ellen. Az orvossal írass hányingercsökkentőt. Végső esetben, ha az orvos vagy a nővér hajlandó kijönni, injekcióban is be lehet adni az antibiotikumot.
2/5 anonim válasza:
Egyél egy kicsit, apránként. Egy-két keksz. Egy kis pirítós. Ilyen nagyon egyszerű dolgokat. És igyál sokat. Azt is kortyonként, ha hányingered van.
4/5 anonim válasza:
Eroltesd meg magad. Piritos, keksz, ropi, kozben tea, ugy jobban csuszik.
Nem most kell 3 fogasos ebedet enni nyilvan, de ha nem eszel, akkor ki fogod hanyni az antibiotikumot.
5/5 anonim válasza:
Covid alatt 1 hétig csak üres pirítóst ettem banánnal és baracklével. 1 teljes hétig. Csak ez ment le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!