Mitől fájhat a gyomrom , feszül , hányingrem van?
egy hete volt egy nagyobb lakoladalom nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottam. Nagyon fáj es puffad a gyomrom illetve étvagytalan vagyok azota. Egyből mentem sbo ra mert hasnyálmirigy gyulladásra gyanakodtam. Hala istennek negativ minden a crp is. Volt hasi uj
Uh azis negativ. Szeretném elkerülni a gyomortukrozést ha lehet mert az csak 2honap mulva lenne amugy is. Kerdesem az hogy letezhet hog, bulladt a gyomrom vagy valami hasonlo? Nagyobb mennyiségű alkohol elott tokeletesen volt étvagyam es semmi baj nem volt most puffadok, hanyingerem van es fajis illetve sokat büfizek, lehet hogy fekély?
A savlekötő mellé próbálj beszerezni ilyet, vagy hasonló készítményt: [link]
Ez bélgörcsökre is hat, és rendezi a puffadást, viszont csak a DM-ben kapható, mert a Mivolis az ő márkájuk. (Én ezt szoktam használni, és tökéletesen bevált)
Sok vizet is kellene innod, mert az alkohol dehidratál.
Hogy gyomorgyulladásod van-e, azt látatlanban nem lehet megmondani.
Viszont ajánlanám a kurkuma kapszulát, ami gyulladáscsökkentő hatású is, amúgy az ízületeknek is jót tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!