Van olyan vírus, ami csak fáradtságot okoz?
Vagy ez valami más betegség lehet?
4 napja kezdődött, hogy hirtelen baromi fáradt lettem. Aznap volt egy kis hőemelkedésem is (38). Azóta csak szakaszosan voltam néha energikusabb. Pl.tegnap szinte egész nap, már azt hittem, hogy meggyógyultam, de estére megint ez a végtelen gyengeség, ma meg egész nap alig húztam magam. Más tünetet nem látok, azt leszámítva, hogy azóta a napi 1 széklet az hasmenés. Lehet ez vírus? Vagy lehet, hogy volt egy tünetmentes Covid fertőzés, aminek csak a maradványa okoz tünetet? (2x teszteltem, negatív) Vagy valami krónikus nyavalya tünete?
5.
Tényleg? Biztos bennem van a hiba, de én 3 oltással pont ugyanannyira semennyire sem vagyok beteg, mint korábban.
7.
Rossz hírem van 7-es. Igazi, echte covid-oltást kaptam. 20 év múlva majd gondolom azt írod, hogy de majd 40 év múlva nézzem meg milyen beteg lettem tőle.
Amúgy a ti logikátok mi? Kockás füzetben vezetitek, hogy kinek van oltása és ki lett aztán beteg. Ha így van, az a füzet még akkor is üres, hiszen te magad írtad, hogy hosszú távon jelentkezik a hatás, akkor mégis mire alapozod? Önellentmondásba keveredtél, agymosottkám.
8,itt nem az én agyamat mosták ki,hanem a tiédet,mert te futottál fehér egérként méreginjekcióért egy nem létező valami ellen,mert:
a.) Bexartál
b.) Gyáva voltál
c.) Hasznos idiótaként beálltál a propagátorok közé,pénzért vagy nyalókáért
Szóval engem te csak ne agymosottazzál,okostojás panelproli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!