Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Macska beleevett a paprikáskru...

Gublug kérdése:

Macska beleevett a paprikáskrumpliba, kidobjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Párkányra kitettem a paprikás krumplit edénybe hülni. 99%-ban le volt fedve a teteje. De megérezte az illatát, odajött, lelökte a fedőt, kikapott egy krumplit, egy másikba beleharapott de otthagyta. Nem láttam, hogy macska lett volna... patkány is lehetett... de szerintem macska vót. Kikanalaztam és kidobtam azt a részt ami a harapott krumpli környékén volt. 3-4-5 nagy evőkanál. De az egészet nem akarom kidobni. Mit gondoltok? Szerintem a macska nem dorbézolta össze az egészet, csak ami az ő oldalán volt.

2023. márc. 13. 18:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
😂😂
2023. márc. 13. 20:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dobnám ki, csak újra felforralnám az egészet. 3 macskám van, néha előfordul ilyen nálunk is. Bár én igyekszem mindent lefedni, elpakolni, a családom néha figyelmetlen.
2023. márc. 14. 08:15
 23/26 A kérdező kommentje:
22: dehát akkor megég ha újra felforralom a paprikáskrumplit...
2023. márc. 15. 22:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván már nem aktuális (amúgy kidobtad végül?), de szép fokozatosan, folyamatosan kevergetve már hogy égne oda? Csak forráspontig melegíted újra és kész. Ez megöli a bacikat.

Egyébként ha máskor is maradt már kint kaja a macska számára elérhető helyen, akkor az a rossz hírem van, hogy tuti ettél már egy tányérból a cicával, csak nem vetted észre…

2023. márc. 20. 10:27
 25/26 A kérdező kommentje:

Helló 24-es.

Máskor nem maradt kint a macska számára.

Igen, ettem belőle, de jól körbejártam a macskabajszos-fognyomos helyet.

A konyhában nem vagyok annyira jó, sőt... úgyhogy... a "hogy égne már oda" kérdésre az a válaszom, hogy "a fene tudja" :D :D :D

2023. márc. 21. 22:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Dobd ki
2024. márc. 16. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!