Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Macska beleevett a paprikáskru...

Gublug kérdése:

Macska beleevett a paprikáskrumpliba, kidobjam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Párkányra kitettem a paprikás krumplit edénybe hülni. 99%-ban le volt fedve a teteje. De megérezte az illatát, odajött, lelökte a fedőt, kikapott egy krumplit, egy másikba beleharapott de otthagyta. Nem láttam, hogy macska lett volna... patkány is lehetett... de szerintem macska vót. Kikanalaztam és kidobtam azt a részt ami a harapott krumpli környékén volt. 3-4-5 nagy evőkanál. De az egészet nem akarom kidobni. Mit gondoltok? Szerintem a macska nem dorbézolta össze az egészet, csak ami az ő oldalán volt.

2023. márc. 13. 18:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell csak a tetejét meg még úgy 2-3 centit ahogy te csináltad
2023. márc. 13. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
tehát VALAMI bele evett VALAMENNYIT az ételbe, lehetett az macska vagy patkány is és nem tudni mennyit evett... én kidobnám az egészet már nem azért! a macskák és patkányok szája tele van emberekre életveszélyes betegségekkel! ha bele evett akkor azok a bacik a tányérba bárhol megtalálhatók! ergo az egészet kidobnám és k-rva alaposan elmosnám amibe volt az étel, én ezt javaslom mert "biztos ami biztos"
2023. márc. 13. 18:59
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

2 igaz de én nem patkányra gondolok.

Lehet, hogy összekoszolta a szélét a cuccosnak amiben a kaja van.

2023. márc. 13. 19:01
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
Bár a macska szája se tiszta
2023. márc. 13. 19:01
 5/26 anonim ***** válasza:
84%

lehet, bár én nem kockáztatnék

2023. márc. 13. 19:03
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
Bár a gazda szája se tiszta.
2023. márc. 13. 19:04
 7/26 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat :D

Csodálatosak voltak. Azért még megvárom a többiek véleményét is.

Látom ketten elég tisztán szeret mindent.

Viszont az 1-es kipróbálná az immunrendszerét... és én is így vagyok.

Patkányok erre nem jellemzőek, viszont tudom, hogy a szomszéd macskája erre jár néha. A galád. És tényleg kidobtam amit szerintem MEGIZÉLT

2023. márc. 13. 19:06
 8/26 A kérdező kommentje:
ketten = 2-es
2023. márc. 13. 19:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
A papám a macskaürülékes ganaj mellől eszik szó szerint, de hozzászokott semmi baja, együtt étkeznek, macska piszkít is a hűtő mellé vagy asztalra, csak így letörli azt jól van. Én nem ehhez szoktam, itt nincs macska, plusz az emésztőrendszerem nem bírja a legkisebb fertőzést sem, h pylori gyulladás stb egyéb nyűgökkel, így én például nem enném meg mert egy hétig hánynék lázasan. Attól függ ki mit bír Alapból, nyilván egészséges ésszerű határokon belül.
2023. márc. 13. 19:21
 10/26 anonim ***** válasza:
61%
Hát ez a Gublug...
2023. márc. 13. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!