Gublug kérdése:
Macska beleevett a paprikáskrumpliba, kidobjam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Párkányra kitettem a paprikás krumplit edénybe hülni. 99%-ban le volt fedve a teteje. De megérezte az illatát, odajött, lelökte a fedőt, kikapott egy krumplit, egy másikba beleharapott de otthagyta. Nem láttam, hogy macska lett volna... patkány is lehetett... de szerintem macska vót. Kikanalaztam és kidobtam azt a részt ami a harapott krumpli környékén volt. 3-4-5 nagy evőkanál. De az egészet nem akarom kidobni. Mit gondoltok? Szerintem a macska nem dorbézolta össze az egészet, csak ami az ő oldalán volt.2023. márc. 13. 18:47
1/26 anonim válasza:
Nem kell csak a tetejét meg még úgy 2-3 centit ahogy te csináltad
2/26 anonim válasza:
tehát VALAMI bele evett VALAMENNYIT az ételbe, lehetett az macska vagy patkány is és nem tudni mennyit evett... én kidobnám az egészet már nem azért! a macskák és patkányok szája tele van emberekre életveszélyes betegségekkel! ha bele evett akkor azok a bacik a tányérba bárhol megtalálhatók! ergo az egészet kidobnám és k-rva alaposan elmosnám amibe volt az étel, én ezt javaslom mert "biztos ami biztos"
3/26 anonim válasza:
2 igaz de én nem patkányra gondolok.
Lehet, hogy összekoszolta a szélét a cuccosnak amiben a kaja van.
5/26 anonim válasza:
lehet, bár én nem kockáztatnék
7/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :D
Csodálatosak voltak. Azért még megvárom a többiek véleményét is.
Látom ketten elég tisztán szeret mindent.
Viszont az 1-es kipróbálná az immunrendszerét... és én is így vagyok.
Patkányok erre nem jellemzőek, viszont tudom, hogy a szomszéd macskája erre jár néha. A galád. És tényleg kidobtam amit szerintem MEGIZÉLT
2023. márc. 13. 19:06
8/26 A kérdező kommentje:
ketten = 2-es
2023. márc. 13. 19:06
9/26 anonim válasza:
A papám a macskaürülékes ganaj mellől eszik szó szerint, de hozzászokott semmi baja, együtt étkeznek, macska piszkít is a hűtő mellé vagy asztalra, csak így letörli azt jól van. Én nem ehhez szoktam, itt nincs macska, plusz az emésztőrendszerem nem bírja a legkisebb fertőzést sem, h pylori gyulladás stb egyéb nyűgökkel, így én például nem enném meg mert egy hétig hánynék lázasan. Attól függ ki mit bír Alapból, nyilván egészséges ésszerű határokon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!