Fej-nyaki rákom lehet?
23 éves férfi vagyok es rettenetesen félek a fej nyaki rakoktol.
Az utobbi 2 hetben rengeteget nyomkodom a nyakamat, benyulok az allkapcsom ala, a nyaki izmok ala, rendszeresen keresem a csomora vagy a rakra utalo jeleket.
Sajnos az utobbi 2 hetben elojott a fajdalom is. Sugarzik a fulembe, a nyakamba, az allkapcsom alatt faj es feszul.
Csaladom szerint a sok nyomkodastol, de nem hiszem mert az internet szerint a rák tunetei ezek mar.. nagyon be vagyok parazva.
Bal oldalt a nyelvem alatt is van egy jokora nyalko, amivel voltam fogdokinal aki azt mondta hogy azt ki kell szedni. De felek, hogy nem nyalko es tevesen diagnosztizalt.. :(
Segitsetek konyorgom..
Miért nyomkodod magad?
Képzeld el, nekem van a kulcscsontom felett, a nyakamban meg egy csomó helyen ÉVEK ÓTA tapintható apró nyirokcsomó. De egyszer megtaláltam, jólvan nyirokcsomó és kész. Nem kell tapizgatni. Ha bajod lesz azt úgyis érzed. Egy ilyen csomó nem mm-esre nő meg hanem több centisre ha gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!