Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fájó nyaki nyirokcsomó érzékel...

Fájó nyaki nyirokcsomó érzékelése után mennyi idő kb mire lebetegszem?

Figyelt kérdés

Első sorban náthára, torokgyulladásra vagy covidra gondolok. (Bölcsességfogam már ki van húzva rég, vérképet 1 hónapja csináltak, akkor jó lett, mandulám nincs.)

Ma érzékeltem, hogy fáj 1 a nyakamon, de az államnál is érzek 2 duzzadtat meg a nyakam másik oldalán is.

Nektek ilyenkor mennyi idő múlva lesznek tüneteitek? (Pl hány óra/nap után kezd el folyni az orrotok/lázasodtok be?)

2022. jan. 8. 01:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hőemelkedés 2 napig tartott orr fújás 2 hónapig, nyak fájás 1 hónapig
2022. jan. 8. 02:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én coviddal két napig éreztem azt a fajta torokfájást mint amikor fagyban emész futni és a hideg kimarja a torkodatl.

A második nap már jött a gyengeség, a köd, a hidegrázás és a fejfájás, meg az otthoni teszt ami kimutatta.

2022. jan. 8. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!